Početna / Vijesti / Kajinu slao razglednice i prijetio njegovoj obitelji

Kajinu slao razglednice i prijetio njegovoj obitelji

damir kajinAntonio K. iz Labina je slao pisma i razglednice IDS-ovom predsjedničkom kanidatu te je u njima prijetio njegovoj obitelji. Kajin ga je prijavio policiji.

Predsjednički kandidat IDS-a tvrdi da Adriano K. prijeti njemu i njegovoj obitelji.

– Adriano K. iz Labina prijeti meni i mojoj obitelji, pa čak i smrću moga sina. Neka vrijeđa i omalovažava mene, ali neka mi obitelj ne dira, jer oni za ništa nisu krivi. U brojnim porukama i pismima najviše me užasnuo poziv mojoj ženi Alice. Rekao je da si zamisli situaciju u kojoj mi za 15 godina ubije sina pred kućnim pragom, kada će se ženiti i mi očekivati unuke, a da moja obitelj sve to gleda – kaže Kajin. Dodaje da ga je prijavio policiji. Kajin kaže da je razlog prijetnji taj što je Labin gradsku kuću u Rapcu kao smještaj dodijelio svome vozaču koji je kasnije kuću adaptirao uz dozvolu. Na koncu je, kaže, tu kuću otkupio za oko 40.000 eura jer mu je grad priznao uloženi novac u adaptaciju.

Kajin razglednica– On navodi da je IDS-ova vlast potkupljiva jer da je kuća trebala biti ponuđena na javnom natječaju – rekao je Kajin. Policija je potvrdila da su prijavu zaprimili te da slučaj istražuju. Dodaju da je Antonio K. ranije kažnjavan zbog prijetnji i narušavanja javnog reda i mira.

Izvor: 24sata.hr

Ostavite komentar

comments