Početna / Vijesti / Kolege iz NATO-a: Istina je, Kolinda je pokušala pomusti kravu u Afganistanu – ali to je bio bik

Kolege iz NATO-a: Istina je, Kolinda je pokušala pomusti kravu u Afganistanu – ali to je bio bik

Kolindini kolege iz NATO-a, podijelili su neobičnu anegdotu iz Afganistana, koja je potvrdila Kolindinu priču kako zna musti krave tj. bikove.

kolinda_krava__wide-xxlarge

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović u utorak navečer je skupštini zagrebačkog Gradskog odbora HSS-a predstavila svoj program, riječima kako je bila vjerojatno jedina žena u NATO-u koja zna i može pomusti kravu.

Ta izjava izazvala je erumpciju oduševljenja u HSS-ovim redovima a njihov predsjednik Branko Hrg se zalio s dvije litre domaćeg, punomasnog mlijeka.

No, ostatak javnosti s nevjericom je prihvatio priču o Kolindinim muzičarskim pothvatima. Ali HRT je jutros objavio priču Kolindinih radnih kolega iz NATO saveza, koji su potvrdili njezine tvrdnje o vještinama mužnje krava tako što su se prisjetili jedne zanimljive anegdote.

– Bilo je to u Afganistanu 2009. godine, bili smo na mirovnoj misiji u Kabulu. Po dolasku su nas kolege ponudili kavom, na što smo, naravno, svi pristali. No, onda su nam donijeli crnu kavu uz obrazloženje kako nemaju mlijeka – izjavio je Martin McCrosth, pomoćnik Kolinde Grabar Kitarović.

No, Kolinda je tada shvatila da je to odlična prilika da pokaže svoju snalažljivost. Dvadeset metara od njih bilo je manje stado krava, stoga je Kolinda uzela kanticu i potrčala prema stadu. Lokalni ugostitelj je nešto mrmljao na afganistanskom, ali nitko ga nije razumio što govori.

– I doista, Kolinda se nakon 15 minuta vratila s malom posudom mlijeka, koje je doduše imalo čudan okus, ali kava je opet bila bolja nego bez mlijeka. Onda je stigao prevoditelj i objasnio nam kako je ono stado bikova – s grčem u želucu je dodao McCrosth.

Kolinda je svojim kolegama zaprijetila da nikome ne spominju ovaj incident, čega su se oni i pridržavali dok nisu čuli da je Kolinda sama odlučila sve priznati u izbornoj kampanji.

Autor:: Vlado Lucić
Izvor: news-bar.hr

Ostavite komentar

comments