Početna / Vijesti / Kolinda nedjelju provela s nogometašima na misi

Kolinda nedjelju provela s nogometašima na misi

Kolinda Grabar Kitarović, HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu Republike, u ozbiljnoj je kampanji. Nedjelju je provela s nogometnom reprezentacijom na svetoj misi u Antunovcu kraj Osijeka.

Kolinda Grabar Kitarović u Osijeku

Kolinda Grabar Kitarović, piše Večernji list, sudjelovala je u nedjelju prije podne na svetoj misi u Antunovcu s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Nikom Kovačem te predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom.

Time je Grabar Kitarović započela svoju dvodnevnu turneju po Osječko-baranjskoj županiji koju će završiti na osječkom stadionu Gradski, na nogometnoj utakmici Hrvatska – Azerbajdžan. Nakon mise novinarima se obratio samo predsjednik HNS-a Davor Šuker rekavši da su svi bili u crkvi jer vjernici nedjeljom idu na misu. ‘Kolinda Grabar Kitarović prije nekoliko godina bila je s nama u Belgiji. Voli nogomet i zbog toga mi je drago’, rekao je Šuker.

U svakom slučaju, spoj nogometa i vjere za svakog političara u Hrvatskoj najjednostavniji je recept za pridobivanje pažnje najvećeg broja birača. Hoće li se HDZ-ovoj kandidatkinji isplatiti žongliranje s tim dvijema najpopularnijim disciplinama, vidjet ćemo na predsjedničkim izborima krajem godine.

Izvor: tportal.hr

Fotografija preuzeta sa službene Facebook stranice HDZ-a

Ostavite komentar

comments