Početna / Vijesti / Kolinda nema blage veze koje su predsjedničke ovlasti, a vrhunac ljigavosti je umjetni susret K.G.K. i generala Gotovine!

Kolinda nema blage veze koje su predsjedničke ovlasti, a vrhunac ljigavosti je umjetni susret K.G.K. i generala Gotovine!

DEGUTANTNI MAZOHIZAM ZVAN “KOLINDA TV”

Malo navigiranja po preglednoj stranici, složenoj tako da bi se i Fred Flintstone na njoj snašao, i ubrzo će vam prisjesti količina naivnosti i demagogije.

Foto: hdz Kolinda Grabar Kitarović

 Ne znam koji je mazohizam ušao u mene kad sam ukucao Kolinda TV u tražilicu, ali što je tu je, vrijeme se vratiti ne može.

Prema onome što vas prvo dočeka na stranici, pomislisli biste da je riječ o izborima u BiH, s obzirom na to da stranicom dominira predizborni skup iz Mostara, održan 15. studenog, dakle 30-ak dana od posljednjeg objavljenog priloga. Ali avaj, skup se ipak desio 15. prosinca, pa je ovdje samo riječ o umoru administratora i skupljanju poena konzervativnog predsjedničkog kandidata tamo gdje je to logično.

Malo navigiranja po preglednoj stranici, složenoj tako da bi se i Fred Flintstone na njoj snašao, i ubrzo će vam prisjesti količina naivnosti i demagogije. To koliko je Grobničanka sa zatajenim zamrznutim mandatom u NATO-u u zabludi u pogledu predsjedničkih ovlasti, pa i dok joj pola države trubi o tome, naprosto je neodoljivo. Naravno, niti je neodoljivo niti je KGK u zabludi; ona si samo kalkulantski podiže na značaju, jednako kao što si je kalkulatski ostavila odstupnicu u slučaju poraza. I nije tu problematična odstupnica, naravno, nego laganje. Ali ajde, što ćemo sad cjepidlačiti.

Problem je što je zbog takve i takvih retorika i narod u zabludi. Pa kad pitaju revni Kolindini vilenjaci random ljude o sadašnjem predsjedniku, ovi počinju trabunjati o gospodarstvu i porezima. Najslađi je pak starčić s prvim bijelim poljem na šahovnici svoje omiljene šilterice koji kaže: »Ja nemam ništa protiv njega, ali mi se ne sviđa.« Tko zna zašto. Ali na stranu to da i ja Josipovića mogu povezati samo s noćnim morama malog Severininog Aleksandra, koji je nakon susreta s njim sanjao divovske lignje, kako je to nepogrešivo utvrdio News-bar.

No vrhunac ljigavosti je »posebno srdačan susret KGK i generala Gotovine«. Da, onaj koji je Kolindina svlačionica pokušala predstaviti kao generalovu podršku dok im je on ladno u lice rekao da mu ne pada na pamet podržavati ikojeg kandidata.

Kada bi barem na cijeloj toj priči oko potpuno suvišnih predsjedničkih izbora postojao X desno gore, kao na stranici Kolinda TV.

Autor: Davor Mandić
Izvor: republika.eu/novilist.hr

Ostavite komentar

comments