Početna / Vijesti / Kolinda se lijepo ispričala, ali to ne znači da smo joj sve oprostili

Kolinda se lijepo ispričala, ali to ne znači da smo joj sve oprostili

Dobro je što je Kolinda pokazala da je “obična” građanka koja može i pogriješiti.

Grabar Kitarović Kolinda

Kolinda Grabar Kitarović griješi kada izbjegava nastupe na televiziji. To joj ide puno bolje nego hodočašćenje po HDZ-ovim masovnim dernecima nakon kojih održava mobilizacijske govore na zatvorenim skupovima.

Skrušeno se ispovjedila i pokajala pred kamerama Mislava Bage zato što je obmanula, Josipović bi rekao lagala hrvatsku javnost o svome statusu u NATO-u. Kolinda nije u tome vidjela laž i obmanu nego samo svoju greškicu koju nije dobro iskomunicirala. Ne slažem se s njezinim opisom prijestupa. Dobro, neću reći da je lagala kao što je rekao njezin rival s Pantovčaka, ali ne mogu prihvatiti ni njezino objašnjenje da je riječ samo o lošoj komunikaciji.

Unatoč svemu moram priznati da sam i takvu krnju ispriku dočekao sa simpatijama iako nisam pustio suzu kao što je to učinila Kolinda kada se opraštala od svog šefa u NATO-u. Nije baš uobičajeno da se političari ispričavaju, a pogotovo je to rijetka pojava kod političke vrste koja uspijeva u Hrvatskoj. Dobro je što je Kolinda pokazala da je “obična” građanka koja može i pogriješiti. Ali to ne znači da smo joj sve automatski oprostili.

Autor: Dražen Ćurić

Izvor: vecernji.hr

Ostavite komentar

comments