Početna / Vijesti / Kratko se rukovali i svatko otišao u svoj kut dvorane

Kratko se rukovali i svatko otišao u svoj kut dvorane

Bandić_Josipović2Dvojica kandidata za predsjednika srela su se prvi put nakon prvog kruga izbora u Sheratonu. Ivo Josipović prišao je Bandiću i pružio mu ruku. Prvi put nakon prvog kruga predsjedničkih izbora Ivo Josipović i Milan Bandić susreli su se u srijedu u zagrebačkom Sheratonu na dodjeli nagrada kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije ‘Uvijek vjerni’. Josipović je prvi prišao Bandiću i pozdravio se. Nakon rukovanja Bandiće se smjestio u desni, a Josipović lijevi kut dvorane. Na novinarski upit kako komentira izjavu predsjednika Stjepana Mesića da laže da je dva puta sudjelovao u njegovoj kampanji rekao je:

– Ostajem pri svemu što sam rekao, a gospodinu Mesiću želim da ode u mirovinu i da uživa. Nije se trebao svrstavati ni na jednu stranu, nije trebao ići preko mojih leđa. Želim mu puno zdravlja i neka čuva svoje unučiće – rekao je Bandić i dodao da ga je predsjednik Mesić puno puta zvao.

– Sami ćete ga morati pitati zbog čega me toliko puta zvao. Bolje da ja njemu pomažem nego on meni jer vidim kako bi prošao. No, tko mene kamenom, ja njega kruhom – nastavio je Bandić. SDP-ov predsjednički kandidat nije se upuštao u prevelike rasprave. Na pitanje oko nesluglasica u HDZ-ovim krugovima zbog “rasipanja”glasova birača koji su birali između sada već tri bivša kandidata desnice Andrije Hebranga, Nadana Vidoševića i Dragana Primorca rekao je da se u to ne želi miješati. Dodao je da vjeruje kako će HDZ-ovi birači 10. siječnja dati njemu svoj glas te je istaknuo kako ga je podržao Dragan Primorac.- Čuo sam se s Draganom Primorcem i drago mi je što me podržava – zaključio je Josipović.

Izvor: 24sata.hr

Ostavite komentar

comments