Početna / Vijesti / Kujundžić: Josipoviću, izaberi mjesto i vrijeme

Kujundžić: Josipoviću, izaberi mjesto i vrijeme

Predsjednička pretkampanja rasplamsala se ulaskom Milana Kujundžića, kandidata Saveza za Hrvatsku, u utrku koji se odmah žestoko posvađao s predsjednikom Ivom Josipovićem.

hrvatska-zora.hr

hrvatska-zora.hr

Svađi u kojoj glavnu ulogu imaju ‘plave kuverte’ i psihijatrijski pregledi ne nazire se kraj, jer je Kujundžić najavio konferenciju za medije u utorak u 11 sati, kada će, kako je kazao, ‘dati odgovor predsjedniku na odlasku’ i na kojoj ćemo ‘svašta čuti’.

‘A odmah nakon toga u 12 sati ga pozivam na javno sučeljavanje. Ako mu ne odgovara, tada neka izabere mjesto i vrijeme’, poručio je Kujundžić. Podsjetimo, predsjednik Ivo Josipović oštro je reagirao na Kujundžićeve kritike, pa čak i udario ispod pojasa rekavši da će rado prihvatiti njegov poziv na pregled, ali da se nada da neće morati donositi ‘nikakve plave kuverte’. Ne moramo posebno objašnjavati da su u Hrvata ‘plave kuverte’ sinonim za korupciju pa je očito na što je predsjednik aludirao.

Prethodno je Kujundžić kazao da je kao liječnik i kao čovjek zabrinut za psihičko stanje predsjednika Josipovića, jer ne može vjerovati niti objasniti osim bolešću da predsjednik Josipović sada najedanput govori i vidi sve ono što je bilo jasno hrvatskom narodu i svima, osim njemu, sve ove godine.

‘To je zapravo prezir prema svome narodu, sada početi govoriti ono što je trebao govoriti prije tri ili četiri godine. Zar on stvarno misli da je hrvatski narod glup i da se na tome dobivaju izbori. Nudim mu, kao liječnik, besplatan pregled, pred kamerama’, poručio je tada Kujundžić.

Izvor: tportal.hr

Ostavite komentar

comments