Početna / Vijesti / Kujundžić o programu Grabar Kitarović: To je zasad puka kozmetika

Kujundžić o programu Grabar Kitarović: To je zasad puka kozmetika

‘Dobar je znak da se moja kampanja pozorno prati i u HDZ-u, te da sam ih konačno natjerao da se odlučnije postave.’

Milan Kujundžić

Drago mi je da se gospođa Kitarovic na koncu ipak jasnije odredila prema nizu pitanja za koja prije nije imala spremne odgovore, one koje ja već mjesecima uporno ponavlja, kazao nam je predsjednički kandidat Milan Kujundžić kada smo ga upitali za komentar izbornog programa HDZ-ove kandidatkinje za predsjednicu države Kolinde Grabar Kitarović.

Dobar je znak da se moja kampanja pozorno prati i u HDZ-u, te da sam ih konačno natjerao da se odlučnije postave. Makar to, za sada, bila samo poza. Naime, program u obliku kakav je predstavljen i dalje predstavlja samo popis želja, a Hrvatska treba suštinske promjene koje će biti mnogo više od puke kozmetike, poručuje Kujundžić i poentira.

– I odlučnog čovjeka koji ih može provesti, jer, Ivo Josipović svakako mora otići, no neće biti dovoljna tek puka promjena imena na Uredu Predsjednika RH, naposljetku će.

Da podsjetimo, Kolinda Grabar Kitarović predstavila je svoj program ”Za bolju Hrvatsku” u prepunoj dvorani hotela Westin koja je bila pretijesna za sve one koji su došli popratiti predstavljanje njenog programa.

Svoj izborni program Kolinda Grabar Kitarović podijelila je u pet točaka – gospodarska stabilnost Hrvatske, socijalna stabilnost, nacionalna sigurnost i obrana za sigurnu i jaku Hrvatsku, vladavina prava i pravna stabilnost, vanjska politika i diplomacija za međunarodni ugled Hrvatske.

Autor: Ivan Klarić / Izvor: politikaplus.com

Ostavite komentar

comments