Početna / Vijesti / Kujundžić u meču bez rukavica sustiže Kolindu

Kujundžić u meču bez rukavica sustiže Kolindu

Kujundžić se sve više profilira kao ozbiljan protivnik Kolindi Grabar Kitarović koja je nestala iz medijskoga prostora.

Kujundžić

 

Piše: Robert Bubalo

Mladi hrvatski boksač Vido Lončar jučer je gotovo zasjenio i Bandića i Pistorijusa i Željku Ogrestu. Jer način na koji je nasrnuo na jadnog poljskog suca fascinirao bi i Mikea Tysona. A sjetimo se kako je samo ludi Mike u ringu grizao uši protivnicima i komade mesa pljuvao na pod. No što se jučer dogodilo tom mladiću da je onako brutalno nasrnuo na suca? Nije on njega odgurnuo, ošamario, on ga je mlatnuo svom sirovom snagom, a onda ga prebio na podu.
Gotovo da se čulo kako su jadnom Poljaku krckala rebra dok ga je Lončar tukao svojim maljevima. Međutim, još me je nešto zaprepastilo. Njegov protivnik, Litavac Baniulis, koji je navodno bio bolji u meču, podvio je rep i nestao iz ringa. I ostavio jadnog suca na cjedilu da ga Lončar divljački prebija, sve dok “razjarenog bika” kroz konopce nisu izvukli njegovi treneri.

Kakav li je to sportski duh i u jednom i u drugom! Prije toga, u RTL-u Danas smo vidjeli jedan drugi meč, ali bez rukavica – onaj između Kujundžića i Josipovića. Kandidat desnice je vješto navukao Predsjednika na svoj teren kad ga je isprovocirao pozivom na besplatni pregled, a Josipović mu u odgovoru spominjao plave kuverte.

Predsjednik je tako navukao sebi na vrat uvrijeđene liječnike. Ali nešto je drugo ovdje bitno – Kujundžić se sve više profilira kao ozbiljan protivnik Kolindi Grabar Kitarović koja je nestala iz medijskoga prostora. Zato i napada samo Josipovića jer kao da hoće poručiti – ma HDZ-ovu ću kandidatkinju ionako pojesti za doručak.

 

Izvor: vecernji.hr

Ostavite komentar

comments