Početna / Vijesti / Kujundžić u Nu2: Gej orijentacija? To je jedan oblik devijacije

Kujundžić u Nu2: Gej orijentacija? To je jedan oblik devijacije

“SVI U svojem životu nekad naprave nešto dobro. Sigurno je i Josipović u protekle četiri godine napravio nešto dobro, no ja se sad ne mogu sjetiti što točno”, rekao je Milan Kujundžić, još jedan protukandidat Ivi Josipoviću na predsjedničkim izborima.

Milan kujundžić Nedjeljom u 2

“No, nisam siguran hoće li uopće biti izbora, tvorci hrvatske politike mogu nam pripremiti svakakva iznenađenja… Ne znam zašto do sada nisu sazvani, zašto se ne zna datum? Čekaju li meteorološku prognozu?”, našalio se Kujundžić.

O bivšoj stranačkoj kolegici nema puno toga za reći: “Mislim da je još uvijek malo suzdržana, tek ćemo vidjeti, što će reći”.

“A Josipović kao da je spavao zimski san protekle četiri i pol godine… On se zadnjih nekoliko mjeseci sjetio da bi nešto mijenjao. Rekao je on i dobrih stvari… No, ne mogu vjerovati da mu je kao vrsnom pravniku trebalo toliko vremena da shvati da bi nešto trebalo promijeniti.”, kazao je Kujundžić.

Na komentar Stankovića da je Josipović kazao da prije nije mogao ništa učiniti, Kujundžić odgovara: “Možda je on to negdje sanjao kad kaže da nije imao podršku da nešto učini. Da je on htio nešto učiniti, imao je prilike da alatima koje ima kao predsjednik nešto učini. No, čini se da bi on i iduće četiri godine i dalje spavao, dok bi Hrvatska i dalje tonula.”.

Kujundžić smatra skandaloznim današnji Josipovićev odlazak na Čačićevo osnivanje stranke. “Otići na osnivanje Reformista je pogodovanje onima koji će glasati za njega. Je li Josipović došao svojim autom, bez tjelohranitelja, o svojem trošku? Ili troši novce građana i zlorabi poziciju predsjednika te radi promidžbu sebi i Čačiću trošeći novac građana”, kazao je Kujundžić.

Na pitanje ima li rješenje za neke aktualne probleme, primjerice pitanje zatvaranja sisačke rafinerije, Kujdunžić odgovara: “naravno da imam rješenje!”. “Odmah bi okupio bih ljude koji znaju i ponudili bismo rješenje u roku od 48 sati”, kaže.

“Grob Ante Pavelića posjetio sam iz čiste znatiželje”

Komentirao je i posjet grobu Ante Pavelića.

“I Tito i Pavelić su povijesne osobe, nažalost koje su iza sebe ostavile brojne žrtve. Na Pavelićevom grobu bio sam iz čiste zaniteželje, nisam se išao klanjati.”, kaže Kujundžić.

Bi li na poziv Tomislava Nikolića otišao na Titov grob, pitao ga je Stanković. “Nikolić je stvar za sebe. Čovjek koji je izravno sudjelovao u agresiji na Hrvatsku.. Naravno, išao bih razgovarati s njim jer je izabrani srpski predsjednik, ali ne bih se ljubio s njim. Ako bih bio u blizini, ne vidim razloga da ne posjetim Titov grob.”, odgovorio je.

O gay populaciji

“Gej orijentacija je osobna orijentacija pojedinca s medicinskog gledišta, a s duhovnog apekta siguno je jedan oblik devijacije…”, komentirao je Kujundžić.

“Milanovićeva Vlada je skupina amatera”

O Milanovićevoj Vladi kaže da je to skupina amatera. “Njiam valjda niti vlastiti roditelji ne vjeruju. Milanović dolazi na posao svaki dan iza 10 sati, pa kako misli onda nešto popraviti?”, pita se Kujundžić.

Izvor: index.hr

Ostavite komentar

comments