Početna / Vijesti / Luka Bebić čestitao Josipoviću: Imat ćete moju čvrstu podršku

Luka Bebić čestitao Josipoviću: Imat ćete moju čvrstu podršku

josipovićNovom hrvatskom predsjedniku čestitku na uvjerljivoj pobjedi jutros je uputio i predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić, u svoje osobno te u ime svih zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora. Bebić je Josipoviću zaželio “mnogo uspjeha i sreće na toj visokoj i odgovornoj dužnosti”.

“Koristim se ovom prigodom kako bih izrazio zadovoljstvo što nam se pruža prilika da nastavimo suradnju u svim pitanjima od najvećeg interesa za Hrvatsku, prvenstveno u pogledu dovršetka pregovora s EU-om, na području učinkovitog djelovanja pravne države, te poduzimanja svih mjera u svrhu oporavka hrvatskog gospodarstva i podizanja životnog standarda hrvatskih građana. U tome ćete imati moju čvrstu potporu”, poručio je Bebić Josipoviću.

Mikšić u čestitci Josipoviću: Svojim istupanjima u predizbornoj kampanji pokazali ste da razumijete probleme suvremenoga svijeta i da ste spremni suočiti se s njegovim izazovima

“U svoje osobno ime najsrdačnije čestitam dr. Ivi Josipoviću na uvjerljivoj pobjedi na predsjedničkim izborima. Uvjeren sam da će Vaš dolazak na dužnost predsjednika Republike Hrvatske označiti početak novoga poglavlja ne samo u životima naših sugrađana, nego i u odnosu Hrvatske prema svijetu, ali i svijeta prema Hrvatskoj. Svojim istupanjima u predizbornoj kampanji pokazali ste da razumijete probleme suvremenoga svijeta i da ste spremni suočiti se s njegovim izazovima, da imate jasnu viziju ne samo u Hrvatskoj, nego i ulogu naše zemlje u svijetu. Još jedanput čestitke trećem hrvatskom predsjedniku i ako bude Vam potrebna moja pomoć rado ću se odazvati zbog težnje za boljitkom Hrvatske”, poručio je Josipoviću Boris Mikšić, koji je također bio jedan od kandidata u predsjedničkoj utrci.

Izvor: Index.hr

Ostavite komentar

comments