Početna / Vijesti / Maloljetnici u Petrinji dijele letke koji blate Josipovića i uzdižu Bandića

Maloljetnici u Petrinji dijele letke koji blate Josipovića i uzdižu Bandića

letak_bandić_josipovićU predsjedničkoj kampanji počeli su se nizati sve niži udarci, a u posljednjoj akciji Bandićevih pristaša regrutirane su i maloljetne osobe. Skupina Bandićevih pobornika u Petrinji je tako znakovito nakon nedjeljne svete mise po izlasku iz crkve podijelila vjernicima letke na kojima objašnjavaju narodu za koga će i zašto glasati. Točnije, zašto bi trebali glasati za Milana Bandića, javlja Petrinjski radio.

Bandića tako nepoznati autor opisuje kao vjernika, katolika, naspram agnostiku Josipoviću. Bandićeve sljedeće vrline su i što je domoljub, dokazani radnik i neovisan kandidat, piše autor, zaboravljajući dodati da je isti do jučer bio u SDP-u.

Josipoviću kojeg se u letku pokušava oblatiti na svaki mogući način pripisuje se i zarada od ZAMP-a, tzv. glazbenog harača, putem kojeg je Josipović postao, stoji u letku,”najveći tajkun među političarima”?!. Bandiću, pak, ne spočitava kako je u metropoli nametnuo “originalni zagrebački harač kao antirecesijsku mjeru” čime je 100-postotnim povećanjem naplatnih parking-zona snažno udario na džepove građana svoga grada.

Bandića se nadalje hvali da je ustanovio Dan branitelja kao službeni blagdan Grada Zagreba, izgradio spomen-ploču Ovčara, pa velebni spomenik Domovinskom ratu na Mirogoju, iako Milan Bandić nikad nije objasnio što je to točno radio tijekom Domovinskog rata. Na njegovim službenim stranicama tek stoji da se bavio logističkim poslovima, a jednom je i posjetio 99. brigadu u Pivarama kod Nove Gradiške.

Josipović je za autora članka “maznuo lovu” od posmrtne pripomoći te se opisuje kao tvorac optužnica i deklaracije po kojoj su hrvatski generali izručeni Haagu, a uz njegovu pomoć isti je sud optužio Hrvatsku za udruženi zločinački pothvat.

Izvor: Index.hr

Ostavite komentar

comments