Početna / Vijesti / Milan Kujundžić: ‘Moramo ugasiti beznađe i vratiti nadu i ponos hrvatskom čovjeku’

Milan Kujundžić: ‘Moramo ugasiti beznađe i vratiti nadu i ponos hrvatskom čovjeku’

Uredit ću državu, početi voditi državnu, nacionalnu, a ne stranačku politiku, obećava Kujundžić

Milan Kujundžić

Hina

ZAGREB – Milan Kujundžić danas je službeno najavio kandidaturu za novoga hrvatskog predsjednika i poručio kako je došlo vrijeme da se stvara nova Hrvatska, zemlja hrabrih i ponosnih ljudi, Hrvatska čiji će predsjednik biti oporba svakoj vlasti koja ne vodi zemlju u pravom smjeru, a to može samo predsjednik koji ne nosi dug i obveze prema bilo kojoj stranci i interesnoj skupini.

Došlo je vrijeme za promjene, ne može se više krasti budućnost hrvatskoj djeci, poručio je Kujundžić sa skupa u Zagrebu na koji je došao uz zvuke pjesme “Stina pradidova” te odobravanje brojnih simpatizera.

Uvjeren je kako hrvatskom narodu može dati bolju budućnost, te kako zajedno s njim može stvoriti prosperitetnu Hrvatsku.

“Moramo hrvatskom čovjeku vratiti dostojanstvo, ugasiti beznađe, vratiti nadu i ponos”, ističe Kujundžić i poručuje kako su za to potrebni drugi ljudi, ne oni “kojima su se s kolijevkom prostirali crveni tepisi”.

Otkrio je i što će raditi, ako bude izabran za predsjednika države.

Uredit ću državu, početi voditi državnu, nacionalnu, a ne stranačku politiku, obećava Kujundžić.

Kaže kako se mora ujedniti hrvatski narod u zemlji i iseljeništvu, zaštititi dignitet Domovinskog rata i branitelja, posebno skrbiti o Hrvatima u BiH, napraviti novi regionalni ustroj, odnosno organizirati državu u pet velikih županija, osnažiti sustav obrazovanja.

Izvor: Jutarnjilist.hr

Ostavite komentar

comments