Početna / Vijesti / Milijan Brkić “dovlačenjem na birališta svega što se kreće” pretvorio Kolindu u favoritkinju drugog kruga

Milijan Brkić “dovlačenjem na birališta svega što se kreće” pretvorio Kolindu u favoritkinju drugog kruga

Više čudo nije nemoguće! U kampanju je ušla traljavo, petljajući oko posla u NATO-u i dajući izjave kao da je ovaj tren pala s Marsa, a završila ju je u nedjelju – trijumfalno. Nakon jučerašnjeg dana Kolinda Grabar Kitarović na najboljem je putu da 11. siječnja postane prva žena na čelu hrvatske države.

kolinda vojvodina

Ivo Josipović u prvom krugu provukao se kroz ušicu igle i ako SDP ne učini nešto krucijalno na mobilizaciji svog biračkog tijela, parni stroj zvan Milijan Brkić Vaso s lakoćom će u drugom krugu pregaziti apsolutnog favorita ovih predsjedničkih izbora.

I u izbornoj noći, dok su u Hypo centru slavili odličan rezultat svoje kandidatkinje, Vaso je analizirao tko je na terenu podbacio i spremao ‘jezikovu juhu’ koju će u ponedjeljak servirati HDZ-ovim kolegama koji nisu odradili posao kako se to od njih očekivalo.

Nije se iskazao u pisanju diplomskih radova, ali jest u slanju naputaka i nitko mu ne može osporiti da je filigranski precizno razrađenom tehnikom dovlačenja na birališta svega što se kreće Kolindu Grabar Kitarović pretvorio u favoritkinju ovih izbora.

Autor: Anita Belak Krile

Izvor: slobodnadalmacija.hr

Ostavite komentar

comments