Početna / Vijesti / Mirela Holy: ‘Zahvaljujući Josipoviću danas su neki poznati političari u zatvoru’

Mirela Holy: ‘Zahvaljujući Josipoviću danas su neki poznati političari u zatvoru’

Josipović se na Trgu bana Jelačića zahvalio svim građanima na potpori te volonterima na pomoći.

Foto: ivojosipovicprh

Foto: ivojosipovicprh

Predsjednik Ivo Josipović obišao je danas štand na zagrebačkom glavnom trgu gdje se prikupljaju potpisi za njegovu kandidaturu. Josipoviću su potporu dali i Josip Leko, Mirela Holy, Bojan Glavašević i dio umirovljeničkih udruga. Josipović se na Trgu bana Jelačića zahvalio svim građanima na potpori te volonterima na pomoći.

Predsjednik Sabora Leko je ocijenio kako je Josipović principijelni političar koji odgovorno zastupa demokratske vrijednosti.

Predsjednica OraH-a Mirela Holy rekla je da je Josipović kvalitetno odradio prvi mandat u kojem je imao niz pozitivnih postignuća. Holy je među Josipovićevim postignućima istaknula zakonski regulirano zastarijevanje kriminala počinjenog tijekom privatizacije i pretvorbe koje je krenulo na njegovu inicijativu. Time je Josipović, smatra Holy, realizirao obećanje iz programa za prvi mandat.

– Smatram da Ivo Josipović kvalitetno odrađuje prvi mandat, da je napravio cijeli niz pozitivnih stvari, između ostalog, utjecao je na promjenu Ustava zbog čega su danas u zatvoru neki poznati političari jer je došlo do nezastarijevanja kriminala počinjenog tijekom privatizacije i pretvorbe – izjavila je Holy.

Pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević svoju je podršku Josipoviću objasnio njegovim zalaganjem za toleranciju. Dodao je i da su on i Inicijativa ‘Ja ne mrzim’ od predsjednika zatražili da podrži njihovu kampanju da se tolerancija uvrsti u Ustav.

Izvor: vecernji.hr

Ostavite komentar

comments