Početna / Vijesti / Miroslav Tuđman nezadovoljan tretmanom u medijima

Miroslav Tuđman nezadovoljan tretmanom u medijima

tudmanPredsjednički kandidat dr. Miroslav Tuđman kritizirao je Hrvatsku udrugu za odnose s javnošću (HUOJ) koja je u petak organizirala sučeljavanje potencijalnih predsjedničkih kandidata

Tuđman na sučeljavanje nije bio pozvan, dok su sudjelovali HDZ-ov kandidat Andrija Hebrang, SDP-ov Ivo Josipović, nezavisni Nadan Vidošević, Vesna Pusić kao HNS-ova kandidatkinja, Vesna Škare Ožbolt iz DC-a te Damir Kajin, kandidat IDS-a.

Po kojim su kriterijima birani kandidati za sučeljavanje, nije poznato, kao ni razlog zašto nisu pozvani svi kandidati. ‘Uvjerljivo je da ta udruga pristrano prati predsjedničku utrku i odabire pristranim kriterijima predsjedničke kandidate za sučeljavanje.

Ovo je još jedan dokaz da se hrvatskoj javnosti nameću predsjednički kandidati putem udruga koje kao da nisu čule za načelo ravnopravnosti kandidata, a uz to čine pojedincima usluge bez osvrta na potrebe i interese hrvatskog naroda za objektivnom i poštenom kampanjom. Žalosno i sramotno!’, stoji u izvješću Tuđmanovog stožera.

Izvor: tportal.hr

Ostavite komentar

comments