Početna / Vijesti / PR suočavanje predsjedničkih kandidata

PR suočavanje predsjedničkih kandidata

PRZagreb- Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) danas počinje 10. Konferenciju u Zagrebu, u sklopu koje će se održati i okrugli stol na kojem će se održati sučeljavanje kandidata. Ivo Josipović, Nadan Vidošević, Vesna Pusić, Vesna Škare Ožbolt i Andrija Hebrang pred PR- ovcima će raspravljati o ulozi komunikacije u kampanji, ali i o tome kako kane komunicirati dođu li na Pantovčak, najavljeno je na konferenciji za tisak HUOJ- a.

–  Napravili smo veliki iskorak u personalizaciji kampanja, agencije koje rade za političare javnost sada promatra poput odvjetnika i ne svrstava ih više ideološki uz kandidata ili starnku za koju rade- rekao je BožoS koko s Fakulteta političkih znanosti.

U sklopu konferencije bit će predstavljeno i istraživanje Zorana Tomića „Imidž političara na hrvatski način“, a jedan je od izlagača i Mirko Ilić, hrvatski dizajner koji radi i živi u New Yorku.

–  U posljednje 4 godine HUOJ se udvostručio, sada nas ima oko 1000, oživili smo izdavačku djelatnost sa čak 10 relevantnih naslova, a dosta napora ulažemo i u obrazovanje naših članova, rekla je predsjednica HUOJ- a Dubravka Jusić.

Skoko je pak dodao kako će konferencija imati regionalni karakter jer očekuju PR- ovce iz zemalja regije kojima je HUOJ postao uzor u postavljanju profesionalnih standarda.

Izvor: business.hr

Ostavite komentar

comments