Početna / Vijesti / Primorac odgovara Hebrangu: ‘Napada me jer mu se kampanja raspada’

Primorac odgovara Hebrangu: ‘Napada me jer mu se kampanja raspada’

Primorac1‘Hebrangu je mjesto u muzeju voštanih figura’, poručuje šef Primorčeva istražnog stožera Nikica Gabrić, prognoziravši pritom da Hebrang neće dobiti ni 10 posto glasova

“Problem Andrije Hebranga su zadnji rezultati anketa, smeta mu spoznaja da moj rejting među biračima stalno raste”, kaže Dragan Primorac koji je sazvao izvanrednu konferenciju za novinare da bi odgovorio na napade HDZ-ovog predsjedničkog kandidata i poručio da je “dosta bilo Hrvatske u kojoj se druge slobodno vrijeđa i ponižava”.

Istaknuo je kako Hebranga muči stalna komunikacija između Primorca i članova Odbora HDZ-a koji mu stalno pružaju potporu.

“Žao mi je što to moram reći, ali smatram da se Hebrangu kampanja raspada, a uz to mu i predsjednica Vlade zamjera zbog njegovih neprimjerenih koalicija s ograncima vezanim za Branimira Glavaša. Dobio je drugi žuti karton. Hebrangov problem je i nedolazak na debate, već na dvije nije bio nazočan “, istaknuo je Primorac.

Hebrangu mjesto u muzeju voštanih figura

Osvrnuo se bivši ministar na prijetnje SMS-ovima koje stižu ljudima koji mu pružaju podršku.

“Neću dozvoliti nikome da bilo kome prijeti, a pogotovo ne ljudima koji mi daju podršku”, rekao je Primorac te je dodao da će unatoč prijetnjama Hebrangu oprostiti i to zato što je, kako kaže, uvjeren da će mu Hebrang dati podršku u drugom krugu.

‘Hebrangu je mjesto u muzeju voštanih figura’, poručuje šef Primorčeva istražnog stožera Nikica Gabrić, prognoziravši pritom da Hebrang neće dobiti ni 10 posto glasova.

Izvor: Nacional

Ostavite komentar

comments