Početna / Vijesti / Sinčić već ekipirao savjetnički tim. Evo koga je izabrao

Sinčić već ekipirao savjetnički tim. Evo koga je izabrao

Među njima spomenuo je ekonomskog analitičara prof. dr. Slavka Kulića, specijalisticu interne medicine dr. Lidiju Gajski, te renomiranog znanstvenika Davora Pavunu. Ostale će, kazao je Sinčić, predstaviti do izbora.

Foto: vilizapredsjednika

Foto: vilizapredsjednika

Ivan Vilibor Sinčić, okružen aktivistima Živog zida, prodefilirao je splitskom Rivom i podružio se s građanima u sklopu svoje predsjedničke kampanje, javljaju 24 sata. Njegove izjave popraćene se ovacijama okupljenih, a tom jer prilikom kazao mu je za kampanju donirano 25.000 kuna u gotovini, te oko 80.000 kuna u uslugama.

– Kampanja, što se tiče medijske popraćenosti, bila je korektna i vjerujem da će tako biti i do kraja. Što više odmiče, imamo daleko bolje dočeke, a ovaj u Splitu je daleko najljepši, čak je nadmašio i Bjelovar od prije nekoliko dana. Ljudi su ovdje topli i fascinantni, odlično obavljaju posao u kampanji i predstavljaju tri temeljne točke mog programa. Prvo je borba protiv tajkuna, druga je borba protiv bankara i treća – nova vanjska politika! – poručio je Sinčić okružen “tjelohraniteljima” Živog zida koji su neprestano bili priljubljeni uz njega.

Dodao je da je već ekipirao tim stručnjaka u slučaju da postane predsjednik. Među njima spomenuo je ekonomskog analitičara prof. dr. Slavka Kulića, specijalisticu interne medicine dr. Lidiju Gajski, te renomiranog znanstvenika Davora Pavunu. Ostale će, kazao je Sinčić, predstaviti do izbora.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Autor: Vecernji.hr

Izvor: vecernji.hr

Ostavite komentar

comments