Početna / Vijesti / Thompson podržao Kolindu: Pošaljimo u zaborav te ostatke jugokomunizma!

Thompson podržao Kolindu: Pošaljimo u zaborav te ostatke jugokomunizma!

‘…Sve bih dao da je vidim, ponosnu i lijepu ko u snovima.’

Foto: marko.perkovic.thompson

Foto: marko.perkovic.thompson

Pjevač Marko Perković Thompson je na svojoj službenoj Facebook stranici pozvao građane da izađu na drugi krug predsjedničkih izbora i daju svoj glas HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović.

“Pozivam vas sve da izađete na izbore, ne samo da vi izađete, nego da potaknete i druge da izađu, jer neizlaskom na izbore značilo bi da se slažemo sa postojećim stanjem i time prešutno podržavamo političku garnituru na vlasti i politiku koju provode. Pošaljimo u zaborav te ostatke jugokomunizma i završimo ono što smo započeli devedesetih”, poručio je pjevač svojim obožavateljima kojih na Facebook-u ima gotovo 180 tisuća.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji,

Pred nama su izbori i još jedna prilika da konačno pobijedimo politiku koja sustavno uništava hrvatsku državu i hrvatske vrijednosti, te da sa političke scene konačno maknemo političare koji Hrvatsku ne vole i nikada je nisu željeli.

Pozivam vas sve da izađete na izbore, ne samo da vi izađete, nego da potaknete i druge da izađu, jer neizlaskom na izbore značilo bi da se slažemo sa postojećim stanjem i time prešutno podržavamo političku garnituru na vlasti i politiku koju provode.

Pošaljimo u zaborav te ostatke jugokomunizma i završimo ono što smo započeli devedesetih.

Dajmo glas gospođi Kolindi Grabar Kitarović, odijelimo žito od kukolja, i počnimo ostvarivati naše snove.

“…Sve bih dao da je vidim, ponosnu i lijepu ko u snovima.”

M.P. Thompson

Autor: PolitikaPlus

Izvor: politikaplus.com

Ostavite komentar

comments