Početna / Vijesti / Thompson podržava Kolindu Grabar Kitarović?

Thompson podržava Kolindu Grabar Kitarović?

Produkcija Marka Perkovića Thompsona u rangu je svjetskih zvijezda koje su punile Arenu, no srećom, Thompson se nije poput njih umislio pa je koncert počeo na vrijeme, piše Večernji list.

Foto: marko.perkovic.thompson

Foto: marko.perkovic.thompson

Očekivati da koncert Marka Perkovića Thompsona nekoliko dana prije predsjedničkih izbora prođe bez političke poruke bilo bi naivno pa nas nije iznenadio njegov poziv.

– Moramo izaći na izbore, svi izabrati onu osobu koja će braniti Domovinski rat i naše vrijednost. Vi mladi, nemojte ostati doma, nego – na izbore! Za Hrvatsku! To je izraz domoljublja. Već kad se nismo 90-ih obračunali s komunizmom, obračunajmo se sada 2015.godine! Riječi su to kojim se Thompson obratio više od deset tisuća obožavatelja koji su pohodili prvi njegov nastup u grandioznoj zagrebačkoj Areni, dvorani koja inače zjapi prazna. A on im svakako nije ostao dužan. Više od dva sata žestoke svirke i riffova velikog finala turneje “Ora et labora” dvorana je, omotana hrvatskom zastavom, pratila uglas, pljeskom, transparentima s natpisima Kupres i Tomislavgrad, između ostalih, pa i mobitelima umjesto upaljača… ali bez ustaških obilježja i sasvim dostojanstveno pozivajući na ljubav prema domovini.

Hvaljen Isus i Marija, dragi prijatelji. Kako vas je lipo vidjeti, obratio se Thompson razdraganoj publici na što se zaorilo “Vukovar, Vukovar”.

– Preduhitrili ste me.. Upravo sam htio posebno pozdraviti branitelje iz Savske. S njima smo, neka ostanu do kraja, poručio je glazbenik dodajući; Posebni pozdravi ekipi iz Stožera i gospodinu Josiću koji su ovdje večeras s nama te obiteljima poginulih koji su došli pjevati s nama večeras. Pjevajmo u duhu ljubavi, i duhu domovine i našeg zajedništva, pozvao je Thomspon čiji je repertoar zadovoljio i roditelje s djecom i zaljubljene parove koji su se njihali uz taktove “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” i branitelje ali i goste iz Slovenije.

Autor: PolitikaPlus/Večernji list

Izvor: politikaplus.com

Ostavite komentar

comments