Početna / Vijesti / VIDEO: Kome ide glas predsjedničkih kandidata?

VIDEO: Kome ide glas predsjedničkih kandidata?

Ivo Josipović, predsjednički kandidat SDP-a, u 9 sati glasovao je u društvu supruge Tatjane i kćeri Lane u Palmotićevoj ulici. Na biralište je došao u društvu supruge i kćeri. Točno u 9 sati glasovao je i Damir Kajin, predsjednički kandidat IDS-a. On je svoju građansku dužnost ispunio na biračkom mjestu Goričić. Nezavisna predsjednička kandidatkinja Vesna Škare Ožbolt također je glasovala.

Predsjednicki kandidat Josip Jurčević sa svojom suprugom Katicom glasovao je u 10 sati u dječjem vrtiću Savski Gaj. Milan Bandić je u društvu supruge Vesne glasovao u 10 sati na biračkom mjestu u mjesnom odboru u Njegoševoj ulici. Andrija Hebrang je sa svojom suprugom Danijelom glasovao u 9.30 sati u OŠ Ivan Goran Kovačić. Dragan Primorac je sa suprugom Jadrankom glasovao u 10 sati u OŠ Pantovčak. Miroslav Tuđman je glasovao u 10.30 na biračkom mjestu u Tkalčićevoj ulici dok je Boris Mikšić glasovao u Belom Manastiru. Vesna Pusić je glasovala u 11 sati u OŠ dr. Ivan Mertz.

Predsjednik Mesić glasovao je jutros sa suprugom i to među prvima te naglasio kako državu ne ostavlja u blistavom trenutku nego u krizi. ‘Recesija nije samo uvozna, dijelom smo i sami krivi. Novi predsjednik morat će puno učiniti u suradnjji s vladom i svim institucijama’, rekao je Mesić.

Glasovala je i premijerka Jadranka Kosor i rekla što očekuje od novog predsjednika. ‘Očekujem dobru suradnju i rad za dobro Hrvatske, nadam se dobroj suradnji pogotovo na zajedničkim poslovima a to je sukreiranje vanjske politike. Očekujem i širenje ozračja tolerancije, poštovanja i međusobnog uvažavanja’, istakla je Jadranka kosor.

Izvor: Dnevnik.hr

Ostavite komentar

comments