Početna / Vijesti / (Video) Vidošević: Napad na Podravku je napad na državne interese

(Video) Vidošević: Napad na Podravku je napad na državne interese

vidosevic-napad-podravku-je-napad-drzavne-interese-slika-53064Nakon što je prije dva tjedna iz osobnih razloga, kako bi mu operirali glasnice, započeo “predizbornu šutnju” komunicirajući s javnošću na internetu ili posredstvom svoje glasnogovornice, nezavisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević vratio se u utrku za Pantovčak poručujući na danas održanoj konferenciji za novinare:

– Vjerujem da se sada dobro čujemo.

Udarivši po vrućim temama u zemlji, Vidošević nije štedio novi glas, koji je sada čišći i daleko od “hrapavosti” koja ga je prije mučila.

– U Hrvatskoj više neće biti isto, ona će biti drugačija i vratit ćemo optimizam. Znam što treba ovoj zemlji i vrijeme je za promjene. Moramo skinuti sve okove koji su nas držali do sada – ustvrdio je nezavisni predsjednički kandidat.

Nakon općeg pogleda na stanje u državi, Vidošević je komentirao i zbivanja u Podravki.

– Ne vjerujem da se sastalo 5-6 Podravkinih menadžera i da su sami smislili taj plan. To je morao biti plan skovan izvan Podravke – procijenio je pohvaljujući napore koji su uloženi da se ovaj slučaj razotkrije.

– Napad na Podravku je napad na državne interese – ustvrdio je Vidošević dodajući kako prošli kormiral Vlade nije bio spreman otvoriti ovaj slučaj.

Također je pružio potporu sadašnjoj izvršnoj vlasti procjenjujući da pravi test dolazi s krojenjem proračuna za iduću godinu.

– Ovako centralizirana Hrvatska više ne može naprijed, ovako centralizirana država dovodi moć u ruke pojedinaca koji onda bahato upravljaju s onim što nije njihovo. Odgovornost će se morati prepustiti regijama, županijama – poručio je.

Vidošević je priznao i kako je dvotjedno mirovanje iskoristio za opširnu komunikaciju s mladima na internetu, gdje je uvidio njihovu snagu i volju za mijenjanjem sadašnjeg stanja.

Priznao je da se navikava na novi glas, odlazi logopedu i uči govoriti, a strahovao je kako će glas, kojim je sada zadovoljan, nakon operacije i oporavka zvučati.

Izvor: Vecernji.hr

Ostavite komentar

comments