Početna / Vijesti / Vidošević: Nije bilo govora o rehabilitaciji generala, oni koji tako interpretiraju izjavu su zlonamjerni

Vidošević: Nije bilo govora o rehabilitaciji generala, oni koji tako interpretiraju izjavu su zlonamjerni

Vidošević 1Predsjednički kandidat Nadan Vidošević očitovao se o “nizu pogrešnih i nekorektnih interpretacija” o svom stavu o mogućoj rehabilitaciji umirovljenih generala.

“Kako bi se izbjegle daljnje nejasnoće, želim ponoviti što je rečeno: `Važnije je da se govori da oni poput generala Krstičevića, koji su u gospodarstvu i visokoobrazovani budu pozvani sudjelovati u velikim projektima od nacionalnog značaja za cijelu Hrvatsku. Ali ne samo on, nego mnogi časnici s ratnim iskustvom i završenim najprestižnijim školama moraju preuzeti odgovorna mjesta u državi`”, naveo je Vidošević.

“Dakle, nije bilo govora o rehabilitaciji generala. Oni koji drukčije interpretiraju ove riječi, ili su površni ili ne razumiju na koji način funkcioniraju najrazvijenija demokratska društva svijeta gdje su, kao uostalom i Hrvatske oružane snage, depolitizirane, ili sa žaljenjem moramo konstatirati da su zlonamjerni”, dodaje se u priopćenju poslanom iz Vidoševićevog stožera.

Izvor: Index.hr

Ostavite komentar

comments