Početna / Vijesti / Vidošević: Zabrinut sam za HDZ i SDP

Vidošević: Zabrinut sam za HDZ i SDP

vidosevic_600x300Na glavnom zagrebačkom trgu u subotu u podne skupilo se nekoliko predsjedničkih kandidata, no najveća zainteresiranost građana pokazala se za štand Nadana Vidoševića koji je spremno odgovarao na sva postavljena novinarska pitanja.

Vidošević očekuje da će dobro razmisliti prilikom odluke za koga će glasati, te da će kao iskusni političari, znati donijeti pravilnu odluku jer bez toga stranka ne bi bila toliko dugo na vlasti.

Vidošević dodaje da se za glasove obraća i svima drugima koji žele bolju Hrvatsku, a, kako ocjenjuje, o potpori govori i podatak da je već sakupio 10.000 potrebnih potpisa.

Predsjednički kandidat Vidošević smatra kako je Hrvatskoj potreban stabilan HDZ, kao što joj je potreban i stabilan SDP, te je izrazi zabrinutost onime što se događa u obje stanke.

‘Postanem li predsjednik, vodit ću ljude k tome da se stvara novac’, rekao je Nadan Vidošević te prokomentirao mnoga aktualna zbivanja u Hrvatskoj.

‘Podravki je potrebno podignuti vrijednost. Podravka je kralježnica Podravine pa probajte zamisliti Podravinu bez Podravke’, rekao je dodavši: ‘Može se jednom razgovarati o eventualnoj privatizaciji, ali ne mislim da je baš takva kriza da se o tome mora govoriti sada.’

Upitan što očekuje od članova HDZ-a, svoje bivše stranke, rekao je da misli da će ga podržati veći dio hadezeovaca.

Komentirao je situaciju u SDP-u koja ga ‘jednako zabrinjava kao što ga zabrinjava ono što se događalo u HDZ-u’.

‘No hadezeovci su uvijek donosili zrele odluke, ali ja se ne obraćam samo hadezeovcima, već i svima onima koji žele drugačiju Hrvatsku. Ako Hrvatska želi uspjeti, mora imati razvojnu strategiju, to je najbitnije’, dodao je Vidošević.

Upitan može li slijediti ritam Milana Bandića u obilasku Hrvatske kazao je: ‘Obići ću i ja cijelu Hrvatsku, ali neću dijeliti budžetski novac.’

Komentirajući Sporazum o arbitraži i stav ribara rekao je da su ribari direktno ugroženi i imaju pravo prosvjedovati.

Na kraju, kada je Vidošević bio s građanima, na suprotnoj strani Trga nalazila se predsjednička kandidatkinja Alka Vuica te kandidat profesor Josip Jurčević.

Na obližnjem Cvjetnom trgu s građanima se družio predsjednički kandidat Dragan Primorac koji je ponovio da će se on zalagati za Hrvatsku kao zemlju znanja i Hrvatsku bez korupcije. Podršku mu je dao član HDZ-a Franjo Arapović.

Izvor: Tportal.hr

Ostavite komentar

comments