Početna / Vijesti / VOZILO POD OVRHOM Sinčić se u kampanji vozi Jaguarom propalog građevinara

VOZILO POD OVRHOM Sinčić se u kampanji vozi Jaguarom propalog građevinara

Predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić, iako ima skromnu kampanju u kojoj je prikupio tek 20 tisuća kuna novčanih donacija, na predizborne skupove diljem Hrvatske vozi se ne baš skromnim automobilom marke Jaguar. Ipak, automobil je također jedna od donacija, kao i prostor u kojem kandidat Živog zida ima stožer.

ivan sinčić

Kamere Nove TV pratile su Sinčića u njegovim aktivnostima pa su tako zabilježile kako ovaj mladi kandidat, koji zastupa obespravljene i prevarene, sjeda na kožna sjedala boje bijele kave vozila koje je statusni simbol imućnijih.

Iz njegovog stožera za tportal pojašnjavaju odakle kandidatu-studentu ovaj automobil. ‘To je vozilo jednog simpatizera koji je zapravo u blokadi. Banka mu je oduzela imovinu, a ovo vozilo je pod ovrhom i on ga je prepustio nama za potrebe kampanje’, kazao nam je Mario Gracin. Dodaju da ih vlasnik vozila ujedno i vozi na aktivnosti jer podržava Sinčićevu kandidaturu i aktivnosti Živog zida.

Poduzetnika nisu željeli imenovati, samo su otkrili da je iz građevinskog sektora. Na isti način su dobili i prostorije u kojima je stožer: ustupio im ih je propali poduzetnik.

Sinčić je do sada u kampanji dobio oko 120 tisuća kuna, od čega 20 tisuća u novcu te oko 90 tisuća kuna u uslugama, a uložio je tri tisuće kuna svojih sredstava.

Autor: V. P. P.

Izvor: tportal.hr

Ostavite komentar

comments