Početna / Zanimljivosti / Ante Gotovac potvrdio: Kandidirat ću se za predsjednika!

Ante Gotovac potvrdio: Kandidirat ću se za predsjednika!

ante gotovacMogući sljedeći predsjednik Hrvatske jučer  je bio u Osijeku, stoga je ekipa IN magazina pričala telefonski.

‘Ne, ne. Nisam se šalio, kandidirat ću se ozbiljno za predsjednika Države. No, međutim ja ću ostati u svom stilu, onakav kakav jesam. Iskren, jednostavan, normalan i to je to.’, rekao je Ante Gotovac, a koliko se čini oko djevojke Petre se na kraju ipak predomislio, jer je u telefonskom razgovoru demantirao da su zajedno, te rekao da je on ‘slobodan dečko’.

40-godišnji ‘dečko’ predstavio je i svoj predsjednički program, te se čini da se partijanerima dobro piše ako Gotovac postane hrvatski ‘broj 1’.

‘Smatram da Hrvatska može biti nova Ibiza, da bi bilo dobro da klubovi rade 0-24 i da se puši na sve strane.I neka se legalizira prostitucija, da se svi dobro zabavljamo. I neka nam svima bude dobro.’, rekao je Ante i opet ostao živ za divno čudo.

A da je Miroslav Krleža slučajno živ sigurno bi čitavu stvar mudro sažeo u samo četiri riječi rekavši – ‘Ljudska glupost je neizmjerna.’

Izvor: Dnevnik.hr

Ostavite komentar

comments