Početna / Zanimljivosti / Klikni i uđi u utrku za predsjednika države!

Klikni i uđi u utrku za predsjednika države!

Antun tunU informacijskom onečišćenju koje za sobom ostavljaju predizborne kampanje sudionika utrke za Pantovčak teško je, pretpostavljamo, većini birača razaznati tko je za njih “najzdravija” opcija na predsjedničkim izborima, a ako toj sveopćoj pomutnji želite dati svoj obol, odnedavno to možete učiniti putem internetske stranice www.jahrvatskipredsjednik.com.

Tako i vi, kao i predsjednički kandidati, možete davati prazna obećanja, imate priliku živcirati birače ispraznim sloganima, a u konačnici cijelu kampanju organizirati samo kako biste sebi barem malo ojačali ego.

Medijsku kampanju, koja vam je ponuđena putem spomenute web stranice, započinjete tako što upišite ime kandidata te slogan koji će obilježiti vašu promociju diljem zemlje, a sve ostalo će nakon jednog klika odraditi “internetski stožer”.

U svakom slučaju, odabrano ime i slogan naći će se na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, gdje će vas dočekati simpatizeri uvjereni u vašu pobjedu, o vašoj kandidaturi bit će govora i na televiziji te vas očekuje još mnogo toga.

Izvor: Business.hr

Ostavite komentar

comments