Početna / Zanimljivosti / Numerologija: Vidoševićevu sudbinu kroje sretni i opasni brojevi

Numerologija: Vidoševićevu sudbinu kroje sretni i opasni brojevi

nadan vidoševićNa isti dan kad i Nadan (30.01.) rodilo mnogo značajnih svjetskih vođa, pa je možda to inspiriralo njegovu skromnu izjavu: “na izborima 27. prosinca nećete birati mene jer me volite, jer sam pametan i lijep, birat ćete svoju budućnost”.

“Nemojmo dijeliti naranče i lopte, nego vjeru ljudima” propovjeda predsjednički kandidat koji se javno kune “nisam karizmatik”.

Broj 30, u datumu rođenja (30.01.1960.) ovog “lijep k’o grijeh” Splićanina, je sretan broj koji ukazuje na velike mogućnosti na području stjecanja znanja. Ako njegov vlasnik krene putem duhovnog razvoja imat će intelektualnu nadmoć u odnosu na druge. Ovaj broj donosi marljivost i upornost u postizanju uspjeha. Očito da je Nadan krenuo i drugim putovima razvoja kada je danas neosporna njegova materijalna nadmoć u odnosu na druge predsjedničke kandidate.

Indikativno je da se na isti dan kad i Nadan (30.01.) rodilo mnogo značajnih svjetskih vođa: rimski car Marcus Severus Didius Julianus, francuski predsjednik Felix Faure, bugarski car Boris III, predsjednik Uzbekistana I. Karimov, jordanski kralj Abdullah II, španjolski prijestolonasljednik Princ Filip.

Možda i u tome leži tajna povijesno-numerološko-genetskih predispozicija za Nadanovu skromnu izjavu: “na izborima 27. prosinca nećete birati mene jer me volite, jer sam pametan i lijep, birat ćete svoju budućnost”. Ergo, nemate budućnosti bez mene!

Ipak, ove povijesne koincidencije nadsjenjuju simptomatične podudarnosti iz biografije Nadana i 32-og predsjednika SAD Franklin D. Roosevelta rođenog točno 78 godina ranije (30.01.1882.). Roosevelt je za predsjednika SAD biran četiri puta uzastopno, dok je Nadan za predsjednika HGK biran tri puta uzastopno! Roosevelt je prvi put izabran za predsjednika 1932. g. u jeku velike ekonomske krize, a vidjet ćemo hoće li točno 78 godina poslije to poći za rukom i Nadanu koji, u jeku velike ekonomske krize, smatra “Hrvatska je danas ugrožena i prijeti joj dužničko ropstvo!”.

nadan vidošević2.U optimističnom imenu Nadan nalazi se nesretan broj 16 (5+1+4+1+5) koji zrači opasnostima, nesrećama (posebno eksplozijama i poplavama), brigama, nelojalnošću i nevjernostima. Opasna strana broja 16 iskazuje se posebno u njegovoj sklonosti ka padovima, lomovima, problemima sa cirkulacijom, utapljanju i prometnim nesrećama.

Vezano uz ovo posljednje navedeno, bez obzira na kvalitetu automobila u kojem se vozi, kao i sposobnosti vozača koji ga voze, bilo bi jako pametno izbjegavati situacije, kao one koje su se desile 16. (!) rujna ove godine kad ga je zbog prebrze vožnje dva puta zaustavila policija.

Usput, u registarskoj oznaci automobila u kojem se vozi ZG-001-HK nalazi se veoma nesretan broj 18 (7+3+0+0+1+5+2) koji prijeti i opasnostima eksplozije, vatre i nevremena! Ne izazivati vraga…

U prezimenu Vidošević je broj 36 (6+1+4+7+3+5+6+1+3) jedan od najsretnijih brojeva koji svom vlasniku pomaže da ostvari svoje ciljeve i postigne uspjeh na svim životnim područjima. Taj broj posebno je sklon medicini, literaturi, sportu, hazardu, metalnoj industriji i građevinarstvu.

Nadan je sklonost sportu iskazivao u mladosti kao plivač, vaterpolist i košarkaš, a sklonost literaturi možda će najbolje iskazati jednoga dana u memoarima pod nazivom “Od cementa do čokolade”. Kad smo već kod čokolade, tog “slatkog grijeha”, valja istaknuti jednu neobičnu, da li samo numerološku, zanimljivost. Engleski “kralj čokolade” i bogataš John Thornton rođen je istog dana i mjeseca (30.01.1944.) kao i Nadan. John je unuk Josepha Williama koji je 1911. g. osnovao kompaniju Thortons, a Nadan je od 2005. predsjednik Uprave i suvlasnik “slatke” firme Kraš koja je osnovana, vjerovali ili ne, 1911. godine! Ima neka slatka veza…

U zbroju Nadanovog imena i prezimena je nesretan broj 52 (16+36) koji ozbiljno upozorava na buduće događaje, jer predstavlja nesreće, neuspjeh, prijevare, eksplozije … broj sličnog značenja kao i 16 u imenu Nadan!

Dvostruka prisutnost simbola 7 u Nadanovim podacima (iz 16 i 52), s jedne strane, podupire njegovu racionalnost, maštovitost, kreativnost, tolerantnost, intuitivnost, ali, s druge strane, ta kombinacija narušava sposobnost organizacije, samodiscipline i moć koncentracije te potiče bijeg od stvarnosti i procjenjivanje stvari kroz ružičasti veo imaginacije.

Iako “danas počinje velika utrka u kojoj ću pokušati doprijeti do svakog građanina” (N.V.) i nema se vremena, Nadanu bi bilo opuštajuće korisno da ponovo posluša barem dvije pjesme hrvatskog gitarista i skladatelja Huseina “Husa” Hasanefendića rođenog istog dana i mjeseca kao i on (30.01.1954.). “Kada kola krenu nizbrdo” i “Samo snovi teku uzvodno”. Do Pantovčaka!

Izvor: Net.hr

Ostavite komentar

comments