Početna / Zanimljivosti / Oj Neretvo teci niza stranu, Thompson dao podršku Bandiću Milanu

Oj Neretvo teci niza stranu, Thompson dao podršku Bandiću Milanu

ThompsonPismom podrške bogoljubu i domoljubu Milanu Bandiću oglasili su se i Marko Perković Thompson i Mate Bulić. “Milan Bandić se ne srami javno reći da je vjernik, zauzima se za univerzalna kršćanska načela, ne srami se Domovinskog rata, njeguje uspomenu na naše heroje, prašta i promiče zajedništvo”, sročio je taj dvojac apoteozu za Milana Bandića.

Tolerantno za promicanje “hrvatskih” vrijednosti

“Ne zaboravimo da u nedjelju biramo između dvije Hrvatske. Možemo podržati ideologiziranu “crvenu” Hrvatsku, koja će se temeljiti na jednoumlju i pravdi za neke, ili možemo podržati crvenu, bijelu i plavu Hrvatsku koja ne dijeli svoje građane na vjernike i nevjernike, tamne i svijetle, poželjne i nepoželjne”, stoji u priopćenju dvojice pjevača koji tvrde da i oni sami promiču te vrijednosti “zajedništva i praštanja” već godinama kroz glazbu.

“Ne biramo samo vanjskopolitičkog predstavnika, nego i čovjeka koji će promicati istinske hrvatske vrijednosti, pridonositi zajedništvu, jačanju nacionalnog ponosa i boljem životu običnog hrvatskog čovjeka”, kažu Thompson i Bulić koji u svoj svojoj toleranciji prepoznaju tek hrvatske vrijednosti, pa tko god se pronašao u njima.

Izvor: Index.hr

Ostavite komentar

comments