Početna / Zanimljivosti / Predsjednički kandidati “okupirali” sajam u Gudovcu

Predsjednički kandidati “okupirali” sajam u Gudovcu

predsjednicki-kandidati-okupirali-sajam-gudovcu-slika-22752Potpredsjednica Vlade RH Đurđa Adlešič u subotu je na gudovačkom sajmu ugostila čak tri predsjednička kandidata. Pokraj Vesne Pusić, na sajmu su se pojavili i Vesna Škare Ožbolt, te Nadan Vidošević koji nisu propustili ni ovu priliku kako bi u fazi “zagrijavanja” predsjedničke kampanje bili viđeni i na onim mjestima koje su do sada dobrim dijelom izbjegavali.

I dok je Đ. Adlešič ove susrete diplomatski objasnila činjenicom kako joj je drago ugostiti predjsedničke kandidate na štandu Grada Bjelovara, V. Pusić je dolazak pripisala promociji Grada Gline gdje vladaju HNS i HSLS. Nešto izravnija je bila Vesna Škare Ožbolt koja se pojavila bez službene najave, ali ipak pronašla put do novinara.

– Pozvana sa na ovogodišnji sajam kako bih se, ne po prvi put, upoznala s problemima naših poljoprivrednika. Dio mog predizbornog programa oslanja se na smanjenje prekomjernog uvoza, utvrđivanje strategije poljoprivredne proizvodnje i okrupnjavanje površina na najmanje 20 hektara – kazala je Ožbolt, dodajući kako očekuje ulazak u drugi izborni krug.

Nadan Vidošević, koji je na sajam stigao u pratnji predsjednika Županijske komore Zlatka Kufnera i glumca Vida Baloga ustvrdio je kako se uprvo u izravnom kontaktu s poljoprivrednicima želi upoznati s njihovim problemima, što će mu kasnije koristiti za predsjedničku kampanju. Po tome je obećao da, ukoliko postane predsjednikom, može obećati “krv, znoj i suze” kako bi Hrvatska za što kraće vrijeme izašla iz krize.

Izvor: Vecernji.hr

Ostavite komentar

comments