Početna / Zanimljivosti / Umirovljenički izgled Ive Sanadera na biralištu

Umirovljenički izgled Ive Sanadera na biralištu

sanader_237106S1Ivo Sanader, za kojega smo navikli da se u javnosti pojavljuje u izvrsno skrojenim i skupim odijelima te s kravatom oko vrata, danas se odjenuo poput umirovljenika. Čak i kada se nalazio u neformalnom okruženju u vrijeme kada je bio premijer, Sanader je imao običaj nositi, primjerice, malo šire fine bijele košulje. No, njegov današnji “umirovljenički look” samo je naizgled jeftin.

Gospodska pravila

Također, Sanader poznaje “gospodska” pravila odijevanja pa nije poput mnogih muškaraca kragnu košulje stavio izvan veste, već propisno unutra. Dizajnerica i stilistica Nada Došen napominje da se asocijacija na umirovljenika javlja u prvom redu “zbog izbora neutralnih, ali deprimantnih tonova”.

Pulover u trendu

– Isto tako i zbog neuobičajene crno-bijele verzije karirane košulje, koja u ovom slučaju samo naglašava otužnu boju pulovera – objašnjava Došen.

– Iako je kombinacija košulje i pulovera ‘v’ izreza vrlo trendi, istovremeno je i tradicionalna umirovljenička oprava – rekla je N. Došen i zaključila da “nakon elegantnih odijela u kojima smo ga naviknuli gledati ovakva pojavnost svakako izaziva šok”.

Izvor: Jutarnji.hr

Ostavite komentar

comments